Hardere erectie en een

Grotere penis dan ooit!!

  • Harde en langdurige erectie
  • Natuurlijke penisvergroting
  • Libido verhogend
  • Hogere spermaproductie
Hardere erectie en een grotere penis dan ooit!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met Larger Penis

Het gebruik van Larger Penis is heel eenvoudig

Slik dagelijks 2 tabletten. 1 's morgens en 1 's avonds. Neem de tabletten het liefst op een lege of niet al te volle maag. Spoel de tabletten door met een heel glas water om opname te bespoedigen. De tabletten mogen stuk gekauwd worden als dat nodig is. Dit zal de werking niet beïnvloeden. Als je de tabletten doorslikt met een vol glas water zullen de ingrediënten direct opgenomen worden in de bloedsomloop en beter hun werk kunnen doen in de penis.

Wat doet Larger Penis met het lichaam?

Werking: week 1 tot week 4

Dit is een belangrijke periode waarin de ingrediënten de bloedvaten en de zwellichamen in de penis voorbereiden en elastisch maken. Je merkt dit doordat je erectie harder is en omdat je makkelijker vaker achter elkaar een erectie zult krijgen.

Werking: week 5 tot week 8

Door regelmatig en steeds vaker een erectie te krijgen zijn de zwellichamen in je penis groter geworden. De zwellichamen vullen zich makkelijker en beter met bloed. Als je een erectie hebt voelt deze al dikker en voller aan.

Werking: week 9 tot week 12

Je merkt nu dat je penis echt groter aan het worden is. Het is belangrijke dat je vooral door blijft gaan met de tabletten en dat je zorgt dat je dagelijks een goede harde erectie hebt. Elke keer dat jouw penis in erectie komt wordt je penis een klein stukje groter. Nu is het zaak om zo lang mogelijk door te gaan.

De werkende ingrediënten op een rij
ingrediënten per 2 tabletten

L-Arginine 200 mg
Tribulus Terrestris-Extract 75 mg
Muira Puama-Extract 4:1 50 mg
Fenusterols Fenegriek 40 mg
Gehydrogeneerde Vegetarische Olie 40 mg
Zinkcitraat 38,7 mg